آنچه در این مقاله میخوانید:
براساس گفتهٔ دانشگاه اطفال آمریکا (AAP)، نوزادان باید تا ۱۲ ماهگی بین ۱۲ تا ۱۶ ساعت در روز بخوابند که این شامل چرت زدن هم میشود.
اگرچه این همان اتفاقی است که باید بیفتد، همانطور که بیشتر والدین میدانند همیشه اینگونه پیش نمیرود. کودکان معمولاً هنگام بزرگ شدن و رشد، دچار اختلال در خواب میشوند اما چگونه میتوانید تفاوت بین مشکلات عادی خواب و اختلالات خواب را تشخیص دهید؟
اختلال خواب چیست؟
اختلال خواب زمانی است که کودک در به خواب رفتن یا در خواب ماندن مشکل دارد. اختلالات خواب معمولاً پس از شناسایی علت و با ایجاد برنامهٔ جدید و منظم برای خواب با هدف بهبود طول و کیفیت خواب فرزند شما قابل حل است.
چرا نوزادان دچار اختلالات خواب میشوند و برای درمان آنها چه باید کرد؟
اختلالات خواب به دلایل مختلفی ممکن است اتفاق بیفتد. این مهم است که اختلال خواب را زود تشخیص دهید.
اگر کودک شما برای خوابیدن مشکل دارد، در ادامه چند نکته بیان میشود که باید به آنها توجه کنید:
-
مشکل تنفس
اگر نوزادی در تنفس مشکلی دارد، این امر اغلب در زمان خواب آشکار میشود؛ برای مثال، اگر کودک سرماخورده یا آسم داشته باشد، این میتواند روی خواب کودک تأثیر بگذارد. اگر فکر میکنید ممکن است کودک بیمار باشد، با پزشک متخصص اطفال صحبت کنید.
-
ریفلاکس
اگر نوزادی دچار ریفلاکس باشد، ممکن است آنقدر آشفته و کجخلق شود که دیگر نتواند چرت بزند یا هنگام شب بخوابد. اگر فکر میکنید کودک شما ریفلاکس دارد، به همراه پزشک یک برنامهٔ غذایی مناسب برای مراقبت از او تنظیم کنید.
-
سوءتغذیه
نوزادان برای بیان نیازها و احساسات خود اوقات سختی را سپری میکنند. اگر کودک شما گرسنه است یا معدهاش ناراحت است، معمولاً راه دیگری برای گفتن آن به شما به جز گریه یا کجخلقی کردن در زمان خواب ندارند. در مورد چگونگی اطمینان از دریافت مواد مغذی مورد نیاز کودک با پزشک متخصص اطفال صحبت کنید.
اگر کودک شما همواره با مشکلات خواب روبهرو است، بهترین کار این است که به علائمش دقت کنید و با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید.
به دنبال کمک بیشتر برای تشخیص اختلالات خواب کودک هستید؟ آوک را به صورت رایگان دانلود کنید و فعالیتها را در بخش خواب ما بررسی کنید.