ما قبلاً در مورد چگونگی رخداد سینه خیز رفتن در بازه زمانی 6 تا 10 ماهه بحث کرده ایم. ما همچنین در مورد سبک های مختلف سینه خیز رفتن و اینکه چگونه کودک شما می تواند انواع دیگر حرکات مانند غلت زدن یا لخ لخ کنان حرکت کردن را به کار گیرد ، صحبت کرده ایم. در طی این فرآیند یادگیری ، ممکن است قبل از اینکه کودکتان به سمت جلو سینه خیز برود، ممکن است ابتدا او را در حال حرکت به عقب ببینید. چرا؟
هنگامی که کودک شما جهان را کاوش می کند ، هنگام بازی یا کاوش در یک چیز ، از بازوها و قسمت بالای بدن خود به عنوان اولین راهبر استفاده می کند. در حالت قرار گرفته بر شکم او از بازوها برای بلند کردن و حمایت از گردن خود استفاده می کند. این بسیار مهم است تا او را برای سینه خیز رفتن آماده کند. با این کار ، او قدرت لازم برای قرار گرفتن در حالت خزشی را پیدا می کند و عضلات بالاتنه او سریعتر از عضلات پایین رشد می کنند. به همین دلیل ، هنگام کاوش، هنگامی که تلاش می کند حرکت کند، ممکن است فشار دادن به جای کشیدن راحت تر باشد.
از آنجا که دستان کودک کوچک شما از پاهای او بیشتر رشد کرده است ، ممکن است او را در حالی ببینید که خود را به سمت عقب تر از اسباب بازی ای که می خواهد به آن برسد هل میدهد. از آنجا که تمام قدرت در درجه اول به قسمت بالای بدن او متمرکز است ، ممکن است کودک شما به کمک و درک شما از مکانیک سینه خیز رفتن و نحوه شروع فشار دادن بدن به جلو با پاهاا نیاز داشته باشد.
چگونه میتوانید کمک کنید؟
- وقتی دیدید که او برای انجام حرکت خود آماده است ، دست خود را پشت پاهای او قرار دهید تا مانند مقاومت عمل کند و به او کمک کند تا به جلو حرکت کند.
- تمرینات مربوط به قرار گرفتن بر روی شکم را تمرین کنید و به او نشان دهید چگونه از پاها برای حمایت از بدن و تقویت عضلات پایین خود استفاده کند.
همانطور که آن عضلات را تمرین می دهید و تقویت می کنید ، سعی کنید بازی کنید و ببینید آیا کوچولوی شما سینه خیز رفته و یا شما را تعقیب می کند. با گذشت زمان و تمرین متوجه خواهد شد که با فرو کردن زانو و فشار از زمین می تواند خود را به سمت هدف مورد نظر خود سوق دهد. نکته مهم این است که کودک شما قادر به کشف محیط اطراف خود و تقویت بدن خود در آماده سازی برای راه رفتن است. تا زمانی که او در حال یادگیری هماهنگی هر دو طرف بدن خود با استفاده از دست ها و پاها است ، هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. اگر احساس می کنید کودک شما به طور عادی حرکت نمی کند، می توانید با متخصص اطفال صحبت کنید.