پزشکان مصرف اسیدفولیک را امری ضروری میدانند. همچنین رسانهها نیز آن را توصیه میکنند و اغلب زنان بالغ میدانند که برای آمادگی بارداری باید اسیدفولیک مصرف کنند. چرا تا این حد مهم است؟ اسیدفولیک از ویتامین B9 گرفته میشود که به آن فولات نیز گفته میشود. سه دهه پیش، کشف شد که نوزادان مبتلا به اسپینا بیفیدا مقادیر کمی از این ویتامین را در بدنشان دارند و از آن زمان به بعد، متخصصان بهداشت بر گسترش این خبر و ترویج مصرف ویتامین B9 از طریق قرصها، مکملها و رژیم غذایی کار کردند.
بسیاری از محصولاتی که امروزه مصرف میکنیم دارای مقادیری اسیدفولیک هستند. از زمان مشخص شدن فواید فراوان آن، اسیدفولیک به محصولاتی مانند ماکارونی، نان و غلات اضافه شده است. بااینحال، برای زنانی که باردارند، تنها خوردن این مواد غذایی کافی نیست و حتی ممکن است نتیجهای نداشته باشد.
در بسیاری از نشریاتی که هاروارد آنها را منتشر کردهاست، توصیه شده مصرف غذاهایی را که اسیدفولیک به آنها اضافه شدهاست کاهش دهید و در عوض غذاهایی را که به صورت طبیعی غنی از ویتامین B9 هستند انتخاب کنید. برخی از این غذاهای طبیعی عبارتاند از:
۲/۱ فنجان عدس پخته – ۱۸۰ میلی گرم
۲/۱ فنجان اسفناج – ۱۳۲ میلی گرم
۲/۱ فنجان لوبیای سیاه – ۱۲۸ میلی گرم
۲/۱ اونس دانه آفتابگردان – ۱۰۱ میلی گرم
۲/۱ فنجان سبزی شلغم پخته – ۸۵ میلی گرم
۲/۱ فنجان کلم بروکلی پختهشده – ۸۴ میلی گرم
۱ فنجان آب پرتقال تازه – ۷۴ میلی گرم
۲/۱ اونس آجیل – ۶۲ میلی گرم
به آنچه میخورید توجه داشته باشید و مطمئن شوید که برای بدن شما مفید است. برای ایجاد دستورالعملهای جدید و خوشمزه از خلاقیت و غذاهای اساسی که با شما به اشتراک گذاشتیم استفاده کنید.