هنگامی که او در محیط خارج در حال کاوش است ، تعداد زیادی سوال در ذهن او ایجاد می شود و او به شخصی در کنار خود نیاز دارد که بتواند آنها را با او به اشتراک بگذارد. پاسخ دادن به سوالات او حس کنجکاوی او را تشویق می کند و به او کمک می کند تا این حقایق را در دست داشته باشد تا بعداً بتواند آنها را با دوستانش یا معلمش در میان بگذارد. این همچنین می تواند به او کمک کند که مهارت های حافظه را در خود تقویت کند ، چیزی که برای کارهای روزمره به آن نیاز خواهد داشت. هنگامی که او در نهایت می تواند از کشفیات خود استفاده کند ، مهارت های حل مسئله خود را نیز آزمایش می کند. همه اینها به طور مستقیم بر توانایی فرزند شما برای ورود به علم ، تفکر ریاضی و منطق تأثیر می گذارد.

حضور داشتن

دانستن اینکه او شخصی را دارد که مراقب ، پشتیبان و ناظر بر بازی و اکتشافات وی است ، باعث می شود کودک شما احساس امنیت کند. به اندازه کافی ایمن است که ریسک های کوچک را بپذیرد و به وقایع غیر قابل پیش بینی علاقه مند شود. چیزی آنقدر با ارزش که در کل یادگیری مادام العمر او تأثیر بگذارد.

وقتی کودک احساس امنیت می کند و با پرستاران خود رابطه معناداری دارد ، از کنجکاوی خود بهتر استفاده می کند ، احساس راحتی می کند و استرس کمتری را تجربه می کند. طبق تحقیق انجام شده توسط شرکت بیمه قیصر ، کودکی که احساس امنیت می کند ، پایه محکم تری برای رشد خود دارد. علاوه بر این ، روابط قوی همچنین می تواند بر تنظیم خود ، مهارت های اجتماعی و مراقبت از خود تأثیر مثبت بگذارد.

چگونه به او احساس امنیت بدهیم؟

در دسترس بودن از نظر عاطفی برای کودک هنگام ایجاد احساس امنیت در وی امری اساسی است.

در اینجا چند نکته وجود دارد:

  • حساس باشید: از نیازهای كوچولوی خود آگاه باشید و با روشی دوست داشتنی از آنها مراقبت كنید. همچنین ، به او گوش فرا دهید و بهترین تلاش خود را برای درک ریشه احساسات و اعمال او به کار بگیرید. بغل کردن او در صورت احساس ترس یا ناراحتی ، می تواند راهی عالی برای حضورداشتن پیش او باشد.
  • ساختار ایجاد کنید: اطمینان در کارهای روزمره او می تواند به زیست بهتر او کمک کند. دانستن اینکه شما به وقت شام یا هر لحظه دیگری که متناسب با برنامه شما باشد ، حضور خواهید داشت ، باعث می شود او احساس آرامش و اطمینان خاطر کند.
  • قابل اعتماد باشید: به قول های خود عمل کنید. اگر می گویید بعد از شام با او بازی میکنید تمام تلاش خود را بکنید تا به موقع باشد.
  • خونسردی خود را حفظ کنید: عدم ابراز ناامیدی و عصبانیت در هنگام تعامل با کودک می تواند تا حد زیادی در ایجاد رابطه دوستانه با او کمک کند.

حضور شما به رابطه دوستانه بین شما کمک می کند. شما به او احساس ایمنی ، راحتی ، اطمینان و دلگرمی می دهید ، که واقعاً از کنجکاوی و پیشرفت کلی او پشتیبانی می کند. به بهترین استفاده از این سالهای شگفت انگیز ادامه دهید!